Welkom bij Financieel Recht Advocaten!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en advertenties binnen uw profiel te plaatsen. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer weten? Meer informatie over cookies.
Menu

Heeft u een woekerpolis bij SNS REAAL? Financieel Recht Advocaten kan u adviseren en helpen om de schade, ontstaan op uw polis vanwege verzwegen kosten bij uw beleggingsverzekering, van SNS REAAL terug te vorderen

Van uw woekerpolis af?
Neem direct contact op met Financieel Recht Advocaten.

Wélke actie het meest voor u geschikt is, hangt onder meer af van uw verzekeraar, de duur van uw woekerpolis, de premie die u in de loop der jaren heeft betaald en de (wijze van) advisering door uw verzekeraar en/of tussenpersoon.

Compensatie of procedure?
Wanneer uw schade relatief laag is, kan een financiële oplossing (zoals het gebruik maken van een compensatieregeling) het meest geschikt zijn. Bij een hoge schade, bijvoorbeeld in het geval de polis is verbonden aan hypotheek of pensioen, kunt u ook kiezen voor een juridische oplossing. Procederen is echter een kostbare aangelegenheid. Het is dan ook belangrijk om vooraf duidelijk in beeld te hebben wat uw kansen zijn. Naast het feit dat wij een realistische inschatting maken van u kansen, maken wij ook altijd vooraf een begroting van de kosten. U weet van tevoren goed waar u aan begint. Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden.

De kracht van Financieel Recht Advocaten
Onze ervaren advocaten hebben jarenlange ervaring met het adviseren en procederen in zaken tegen banken, verzekeraars, financieel adviseurs en tussenpersonen. Onze advocaten worden ook regelmatig gevraagd om hun deskundige mening, onder meer door TV-Programma’s als Een Vandaag en Tros Radar.Via onderstaande links zijn enkele optredens terug te kijken:

» Optreden EénVandaag op 19 juli 2011 (vonnis op financieel adviseur Easy Life Investments)
» Optreden Tros Radar op 25 februari 2015 (commentaar op massaclaim Stichting Loterijverlies)

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Adresgegevens
Financieel Recht Advocaten

Postadres:
Postbus 710
5140 AS Waalwijk

Bezoekadres:
Prof. Asserweg 18
5144 NC Waalwijk
T 0416 65 00 86
F 0416 65 22 31
KvK: 52925293
BTW: NL8506.68.025.B.01
Neem contact op
Laatste tweets