Welkom bij Financieel Recht Advocaten!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en advertenties binnen uw profiel te plaatsen. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer weten? Meer informatie over cookies.
Menu

Second opinion

Heeft u een zaak voorgelegd aan uw rechtsbijstandverzekeraar, bijvoorbeeld DAS, Achmea, Arag, SRK, Interpolis of Univé, en meldt die dat uw zaak geen of geen redelijke kans van slagen heeft? Financieel recht advocaten herbeoordeelt graag uw zaak.

Second opinion: herbeoordeling van de kans op succes in uw zaak

In veel gevallen voorziet uw rechtsbijstandpolis in een geschillenregeling. Vaak houdt dat in dat u de mogelijkheid heeft om op kosten van de verzekeraar een second opinion aan te vragen. Ook als ondernemer. U kunt de kans op succes in uw zaak dan laten herbeoordelen door een van onze advocaten. Indien wij mogelijkheden in uw zaak zien die de rechtsbijstandverzekeraar niet ziet, dan maken wij u en de rechtsbijstandsverzekeraar daar op attent. Zijn wij het eens met het standpunt van de rechtsbijstandverzekeraar, dan laten wij u dat ook weten.

Contact met een advocaat

Bent u het niet eens met het oordeel van de jurist van uw rechtsbijstandsverzekeraar wat betreft de kans van slagen in uw zaak? En wilt u uw zaak op kosten van de rechtbijstandsverzekeraar laten herbeoordelen door een van de deskundige advocaten van Financieel Recht Advocaten? Neem hier dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Zie voor meer informatie over de geschillenregelingen van:


Terug


Laatste tweets