Bent u gedupeerd door uw financieel adviseur? Heeft een slechte tussenpersoon u het verkeerde advies gegeven, waardoor u tegen financiële problemen aanloopt? Heeft u beleggingsschade opgelopen door slecht vermogensbeheer? Het is mogelijk om actie te ondernemen tegen een adviseur die u verdenkt van slecht vermogensbeheer of slecht financieel advies. Problemen met uw tussenpersoon? Koersverliezen? Beleggingsverliezen? Financieel Recht Advocaten onderzoekt graag of het verstandig is om actie te ondernemen.

Wat te doen bij slecht vermogensbeheer

Wanneer u meent gedupeerd te zijn door slecht vermogensbeheer, kunt u contact opnemen met Financieel Recht Advocaten. Een slechte tussenpersoon? Uw financieel adviseur aanklagen? Een advocaat voor schade bij een belegging? Andere problemen met uw tussenpersoon? Wanneer er inderdaad sprake is van slecht vermogensbeheer of slecht financieel advies, is het mogelijk dat u recht heeft op een schadevergoeding. De advocaten van Financieel Recht Advocaten hebben jarenlange ervaring met geschillen tussen particulieren en bedrijven enerzijds, en financieel dienstverleners anderzijds. Wij kunnen u dus snel vertellen of het zinvol is om uw tussenpersoon of financieel adviseur aan te klagen.

Problemen met uw tussenpersoon of vermogensbeheerder

Een tussenpersoon bemiddelt tussen aanbieders van financiële producten en financiële diensten enerzijds en consumenten anderzijds. Uw tussenpersoon dient daarbij voldoende zorg te dragen voor de consument. Zo heeft hij een zorgplicht, wat inhoudt dat uw tussenpersoon naar behoren onderzoek dient te doen naar de doelstellingen, deskundigheid en financiële mogelijkheden van zijn klant. Ook dient hij te waarschuwen voor risico’s.

Vindt u dat u te maken heeft met een slecht tussenpersoon? Heeft u schade aan uw belegging (beleggingsverliezen, beleggingsschade, koersverliezen) opgelopen door uw tussenpersoon of vermogensbeheerder? Is er sprake van slecht vermogensbeheer? Heeft u andere problemen met uw tussenpersoon of vermogensbeheerder? Uw financieel adviseur aanklagen is de laatste stap: de advocaten van Financieel Recht Advocaten proberen eerst op andere manieren het conflict met uw tussenpersoon of vermogensbeheerder op te lossen. Wij behandelen al jaren uitsluitend dossiers van particulieren en ondernemers die een geschil hebben met hun financieel dienstverlener of aanbieder van financiële producten en diensten. We onderzoeken uw zaak op haalbaarheid, waarna u een realistische inschatting van uw kansen en van de bijbehorende kosten krijgt.

Juridische hulp bij slecht vermogensbeheer

De wet biedt gelukkig – en terecht – bescherming aan afnemers van financiële producten en financiële diensten. Financieel Recht Advocaten heeft veel ervaring met en kennis van deze wetgeving en met de relevante rechtspraak. Een financieel adviseur aanklagen? Wij kunnen voor je onderzoeken wat uw kansen zijn. Heeft u beleggingsschade (beleggingsverliezen) geleden door een slechte tussenpersoon of slechte vermogensbeheerder? Koersverliezen? Schade bij uw belegging door slecht vermogensbeheer? Financieel Recht Advocaten biedt juridische hulp bij slecht vermogensbeheer.

Joost Papeveld

Wij staan voor u klaar

  • Tegen financiële dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant
Neem contact op

Wij helpen u graag

  • Tegen financiële dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant