Financieel Recht Advocaten behandelt al meer dan dertien jaar uitsluitend dossiers van particulieren en ondernemers die een geschil hebben met hun bank, verzekeraar, tussenpersoon, beleggingsadviseur, pensioenadviseur of vermogensbeheerder.

Financieel Recht Advocaten is een initiatief van Silver Advocaten B.V. in Waalwijk. Wanneer u contact met ons opneemt vanwege een geschil met een financiële dienstverlener, onderzoeken wij uw zaak op haalbaarheid en krijgt u een realistische inschatting van uw kansen. Indien mogelijk bieden wij u een vaste prijs aan voor onze werkzaamheden.

Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. U vindt deze algemene voorwaarden en ons dienstverleningsdocument hier. U kunt deze documenten hier downloaden en opslaan.

Financieel Recht Advocaten hecht veel waarde aan een goede communicatie. Wij zijn dan ook voor cliënten altijd bereikbaar; ook ’s avonds en – indien nodig – in het weekend. Bovendien proberen we ieder juridisch probleem terug te brengen tot de essentie. Bij Financieel Recht Advocaten weet u precies waar u aan toe bent.

Wij helpen u graag

  • Tegen financiële dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant