Welkom bij Financieel Recht Advocaten!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en advertenties binnen uw profiel te plaatsen. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer weten? Meer informatie over cookies.
Menu

Woekerpolis Aegon

Woekerpolis bij Aegon?
Neem nu contact op voor juridisch advies.

Aegon heeft vele jaren woekerpolissen verkocht. Klanten die in een bepaalde periode een beleggingsverzekering van Aegon hebben gekocht, zijn gedupeerd geraakt door de woekerpolissen van Aegon. Klanten met een dergelijke polis kunnen dan ook een deel van de premie terugkrijgen van de overlijdensrisicoverzekering. Een compensatie van Aegon dus.

Een compensatie van Aegon ontvangen?
Neem nu contact op voor juridisch advies.

Wat te doen bij een Aegon woekerpolis?

Heeft u een woekerpolis van Aegon (ook wel Aegon beleggingsverzekering genoemd)? Maakt u bijvoorbeeld gebruik van het product Aegon Koersplan? Dan kan het zijn dat u recht heeft op een compensatie van Aegon. Een Aegon woekerpolis schikking voor bijvoorbeeld een Aegon Koersplan woekerpolis of Aegon Fundplan woekerpolis is vaak lastig om aan rond te krijgen. Wij kunnen u daarbij helpen. Wij helpen u om van Aegon een compensatie te krijgen voor uw Aegon woekerpolis, bijvoorbeeld voor de Aegon beleggingsverzekering Aegon Koersplan of Aegon Fundplan. Een claim tegen Aegon? Een Aegon Koersplan compensatie of Aegon Fundplan compensatie? Financieel Recht Advocaten helpt u verder.

Beleggingsverzekering van Aegon?
Neem nu contact op voor juridisch advies.

Deskundige advocaten met kennis van zaken

Financieel Recht Advocaten denkt graag mee over uw woekerpolis bij Aegon (een beleggingsverzekering van Aegon, zoals het product Aegon Koersplan). Onze advocaten zoeken voor u uit of het verstandig is om actie te ondernemen tegen Aegon. Natuurlijk staan wij u, indien gewenst, bij in een (onverhoopte) rechtszaak rondom uw beleggingsverzekering van Aegon. Samen zoeken we de beste oplossing voor uw woekerpolis van Aegon.

Schikking van Aegon woekerpolis?

Heeft u een Aegon woekerpolis (gehad) en wilt u een compensatie van Aegon voor de geleden schade? Wilt u uw Aegon Koersplan woekerpolis of Aegon Fundplan woekerpolis afkopen? Neemt u dan contact op met Financieel Recht Advocaten. Wij onderzoeken of u recht heeft op een compensatie van Aegon voor uw Aegon Koersplan woekerpolis of Aegon Fundplan woekerpolis.

Woekerpolis van Aegon?
Neem nu contact op voor juridisch advies.
Laatste tweets