Heeft u een woekerpolis bij ASR? Financieel Recht Advocaten kan u adviseren en helpen om de schade, ontstaan op uw polis vanwege verzwegen kosten bij uw beleggingsverzekering, van ASR terug te vorderen.

In de loop der jaren zijn er verschillende woekerpolissen door ASR verkocht. Bent u gedupeerde van een ASR beleggingsverzekering (ASR woekerpolis), zoals een ABC Spaarplan woekerpolis van ASR? Overweegt u of u uw ASR beleggingsverzekering moet afkopen? Wij denken graag met u mee over de stappen die u het beste kunt zetten voor uw woekerpolis van ASR.

Wat te doen bij een ASR woekerpolis?

Heeft u een woekerpolis van ASR (een ASR beleggingsverzekering)? Maakt u bijvoorbeeld gebruik van de ABC Spaarplan woekerpolis van ASR? Er zijn verschillende woekerpolissen van ASR. Als u een woekerpolis van ASR heeft, kunnen wij u helpen om een compensatie te krijgen voor uw ASR beleggingsverzekering. Een compensatie ontvangen of uw ASR beleggingsverzekering afkopen? Wij onderzoeken graag voor u wat de mogelijkheden zijn.

Ervaren advocaten met kennis van zaken

Financieel Recht Advocaten denkt graag mee over uw woekerpolis bij ASR (een beleggingsverzekering van ASR, zoals de ABC Spaarplan woekerpolis). Onze advocaten zoeken voor u uit of het verstandig is om actie te ondernemen tegen ASR. Natuurlijk staan wij u, indien gewenst, bij in een (onverhoopte) rechtszaak rondom uw beleggingsverzekering van ASR. Samen zoeken we de beste oplossing voor uw woekerpolis van ASR.

Uw ASR beleggingsverzekering afkopen?

Zorg dat u precies weet of dit in uw geval gunstig is. Wilt u weten wat u het beste kunt doen met uw woekerpolis van ASR. Kunt u het het beste afkopen, of maakt u aanspraak op een compensatie voor de geleden schade? Neemt u contact op met Financieel Recht Advocaten. Wij onderzoeken waar u recht op heeft.

Joost Papeveld

Wij staan voor u klaar

  • Tegen financiële dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant
Neem contact op

Wij helpen u graag

  • Tegen financiële dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant