Heeft u een woekerpolis bij Nationale Nederlanden? Financieel Recht Advocaten kan u adviseren en helpen om de schade, ontstaan op uw polis vanwege verzwegen kosten bij uw beleggingsverzekering, van Nationale Nederlanden terug te vorderen.

Woekerpolis bij Nationale Nederlanden?

In juni 2014 is een belangrijke uitspraak gedaan over woekerpolissen van Nationale Nederlanden. Advocaat-Generaal Sharpston heeft een conclusie opgesteld voor het Europees Hof voor Justitie waarin wordt gesteld dat Nationale Nederlanden haar klanten had moeten informeren over de kosten die in het kader van een beleggingsverzekering van Nationale Nederlanden (het product Flexibel Verzekerd Beleggen) in rekening zijn gebracht. Een woekerpolis van Nationale Nederlanden dus.

Wat oordeelt de Advocaat-Generaal?

Volgens de Advocaat-Generaal zijn de kosten een wezenlijk kenmerk van de overeenkomst van de beleggingsverzekering van Nationale Nederlanden – van het product Flexibel Verzekerd Beleggen. Alleen als de verzekerde van de woekerpolis van Nationale Nederlanden de kosten kent, kan hij een goed geïnformeerd besluit nemen om de beleggingsverzekering wel of niet af te sluiten. Dit geldt uiteraard ook voor andere beleggingsverzekeringen. Met een beroep op dwaling kunt u mogelijk uw woekerpolis bij Nationale Nederlanden (of andere verzekeraars) vernietigen (bijvoorbeeld van het product Flexibel Verzekerd Beleggen) en kunt u mogelijk alle door u aan Nationale Nederlanden (of andere aanbieders van woekerpolissen) terugvorderen. Het is dus zeker de moeite waard om door een gespecialiseerd advocaat naar uw beleggingsverzekering van Nationale Nederlanden te laten kijken, voordat u dergelijke stappen onderneemt.

Wat te doen bij woekerpolissen van Nationale Nederlanden?

Heeft u een woekerpolis van Nationale Nederlanden? Maakt u gebruik van het product Flexibel Verzekerd Beleggen? Dan is de kans aanwezig dat de ‘eerste kosten’ van uw beleggingsverzekering ten onrechte zijn verzwegen. Financieel Recht Advocaten onderzoekt graag voor u of het verstandig is om actie te ondernemen, en zo ja, op welke manier actie ondernomen kan worden tegen Nationale Nederlanden en de door deze verzekeraars aan u verkochte woekerpolis (een beleggingsverzekering van Nationale Nederlanden, zoals het product Flexibel Verzekerd Beleggen van Nationale Nederlanden). Omdat Financieel Recht Advocaten ervaring heeft met woekerpolissen van Nationale Nederlanden en vergelijkbare financiële producten van andere verzekeraars, kunnen wij snel aangeven of het zinvol is om actie te ondernemen ten aanzien van uw woekerpolis van Nationale Nederlanden.

Ervaren advocaten met kennis van zaken

Financieel Recht Advocaten denkt graag met u mee over uw woekerpolis bij Nationale Nederlanden (een beleggingsverzekering van Nationale Nederlanden, zoals het product Flexibel Verzekerd Beleggen). Onze advocaten zoeken voor u uit of het verstandig is om actie te ondernemen tegen Nationale Nederlanden of niet en staan u, indien gewenst, bij in een (onverhoopte) rechtszaak rondom uw beleggingsverzekering van Nationale Nederlanden.

Jamiro van de Wiel

Wij staan voor u klaar

  • Tegen financiële dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant
Neem contact op

Wij helpen u graag

  • Tegen financiële dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant