Welkom bij Financieel Recht Advocaten!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en advertenties binnen uw profiel te plaatsen. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer weten? Meer informatie over cookies.
Menu

Financieel Recht Advocaten staat gedupeerde beleggers InMotion B.V. en Goedlicht Holding B.V. bij

12 Juli 2017

Financieel Recht Advocaten staat een aantal gedupeerde beleggers bij die samen tonnen hebben verloren aan investeringen in obligaties van InMotion B.V. en Goedlicht Holding B.V. De accountant van deze vennootschappen wordt door de gedupeerde beleggers onder meer verantwoordelijk gehouden voor hun schade. De stelling is onder meer dat deze accountant zijn zorgplicht jegens derden, de beleggers c.q. investeerders, heeft geschonden.

Lees hier een op internet gepubliceerd verslag van de zitting bij de Accountantskamer. Bron: accountantsweek.nl

Financieel Recht Advocaten

Heeft u een geschil met uw accountant over de vraag of hij/zij de benodigde vakbekwaamheid en deskundigheid, zijn zorgplicht jegens u als investeerder, kredietverschaffer of belegger in acht heeft genomen bij de uitvoering van zijn/haar werkzaamheden? Heeft de accountant zijn werk niet naar behoren uitgevoerd? En heeft u als gevolg daarvan schade geleden? Neem dan contact op met een van de gespcialiseerde advocaten van Financieel Recht Advocaten.

Zie ook vergelijkbare artikelen:


Terug


Laatste tweets