Nieuws: Nieuw product op de markt om in te spelen op de hypotheek bij arbeidsongeschiktheid

Dazure heeft een nieuw product op de markt gebracht. Het nieuwe product heet “GoedIdee Inkomensbeschermer”. Daarmee kan worden ingespeeld op de kans dat bij een huisbezitter arbeidsongeschiktheid ontstaat. Volgens Dazure is voor het eerst sprake van een verzekering die goed aansluit bij alle mogelijke scenario’s met betrekking tot de netto-uitkering.

Het risico op arbeidsongeschiktheid is enorm groot, daarom moest er een oplossing komen, stelt commercieel directeur Indra Frishert. Het afsluiten van een verzekering voor arbeidsongeschiktheid verliep vaak moeizaam en de dekking bleek slechts globaal. Ook waren de verzekeringen vrij duur en werd met een bruto-oplossing gewerkt.

Daarom leek het Dazure een goed idee om een verzekering aan te bieden die rekening houdt met netto-oplossingen. Dit zou beter kunnen voorzien in kosten voor levensonderhoud tijdens arbeidsongeschiktheid. Het betreft kortom een verzekering die beter aansluit qua dekking.

Uit onderzoek is gebleken dat een groot deel van de Nederlanders zich niet bewust is van de risico’s die zij lopen. Bij het afsluiten van een hypotheek heeft bijna de helft van de Nederlanders nooit rekening gehouden met de mogelijkheid dat op enig moment sprake kan zijn van arbeidsongeschiktheid of werkloosheid.

Klik hier voor het nieuwsartikel.

Neslihan Karacaoglan

Wij staan voor u klaar

  • Tegen financiële dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant
Neem contact op

Wij helpen u graag

  • Tegen financiële dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant