Welkom bij Financieel Recht Advocaten!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en advertenties binnen uw profiel te plaatsen. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer weten? Meer informatie over cookies.
Menu

Financieel Recht Advocaten behandelt al meer dan dertien jaar uitsluitend dossiers van particulieren en ondernemers die een geschil hebben met hun bank, verzekeraar, tussenpersoon, beleggingsadviseur, pensioenadviseur of vermogensbeheerder.

Financieel Recht Advocaten is een initiatief van Silver Advocaten B.V. in Waalwijk. Wanneer u contact met ons opneemt vanwege een geschil met een financiële dienstverlener, onderzoeken wij uw zaak op haalbaarheid en krijgt u een realistische inschatting van uw kansen. Indien mogelijk bieden wij u een vaste prijs aan voor onze werkzaamheden.

Financieel Recht Advocaten hecht veel waarde aan een goede communicatie. Wij zijn dan ook voor cliënten altijd bereikbaar; ook 's avonds en - indien nodig - in het weekend. Bovendien proberen we ieder juridisch probleem terug te brengen tot de essentie. Bij Financieel Recht Advocaten weet u precies waar u aan toe bent.

Laatste tweets