Het Financieel- en Bankrecht blijft zich continu ontwikkelen. Tegenwoordig krijgt iedereen wel te maken met zaken die betrekking hebben op het bankrecht. Zaken als overkreditering, opzegging lening, beleggingsschade en problemen met de verzekeraar komen steeds vaker voor. Financieel Recht Advocaten staat zowel particulieren als ondernemers bij die een conflict hebben met aanbieder van financiële producten.

Wat houdt het bankrecht in?

Bankrecht staat voor de relatie tussen de bank en haar klanten. Het bankrecht is niet alleen voor banken maar in het geheel voor financiële instellingen. Hieronder vallen ook verzekeraars, beleggingsinstellingen en pensioenfondsen. Klanten van de bank kunnen zowel particulieren zijn als ondernemingen.

Bij deze bancaire relatie kunnen er wel eens problemen ontstaan. Denk hierbij aan een geschil tussen u en uw bank. Dit kan gaan om zaken die betrekking hebben op onbetaalde leningen, klantenonderzoeken, hypotheekrecht of pandrecht.


Financieel Recht Advocaten

Bent u verwikkeld geraakt in een geschil met een financiële instelling, neem dan vrijblijvend contact op met Financieel Recht Advocaten. Onze advocaten beschikken over ruime ervaring in het financieel recht om u zo goed mogelijk bij te staan in de behandeling van uw geschil.

Wij helpen u graag

  • Tegen financiële dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant