Wil jij werken bij een modern en professioneel advocatenkantoor dat tegelijkertijd informeel is en waar er veel ruimte is voor persoonlijke groei, eigen initiatief en ontwikkeling? Dan zoeken wij jou.  

Wat zoeken we?

Ben je op zoek naar een omgeving waar je je professionele vaardigheden kunt versterken en waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken enthousiaste, deskundige professionals die verantwoordelijkheid durven te nemen en graag deel uitmaken van een team dat de beste resultaten wil behalen.

Wij zijn op zoek naar:  

Financieel Recht Advocaten

Financieel Recht Advocaten is een kantoor dat zich richt op het behandelen van financiële rechtszaken. Onze advocaten hebben ervaring met verschillende zaken, waaronder opzegging bankrelaties, WWFT, renteswaps, beleggingsschade en overkreditering. We staan onze klanten bij tegenover grote en gerenommeerde ‘Zuidas-kantoren’. Ons team bestaat uit specialisten uit diverse gebieden, die een uitgebreide kennis hebben van financiële rechtszaken. We staan onze werknemers bij door middel van begeleiding, vrijheid en de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. We streven naar een professionele en klantgerichte benadering en hebben een verantwoordelijkheid tegenover onze klanten. Ons doel is het creëren van een krachtige strategie voor iedere zaak, om zo de best mogelijke uitkomst te bereiken.  

Interesse

Is je belangstelling gewekt en wil je bij ons komen werken? Stuur dan je motivatiebrief inclusief cv naar henk.hoogardie@all4people.nl

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Wij helpen u graag

  • Tegen financiële dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant