Nieuws: Pilotenzaak omtrent zorgplicht ABN Amro binnenkort van start

Zeven jaar geleden hebben verschillende piloten een zaak gestart tegen ABN Amro. Volgens de piloten heeft ABN Amro haar zorgplicht geschonden jegens hen. Toen de piloten aan hun studie begonnen kregen zij zonder problemen leningen van meer dan een ton. De piloten werd voorgespiegeld dat dit makkelijk terug te betalen was, omdat zij gegarandeerd een goede baan als piloot konden vinden na hun studie.

Toch is dit bij veel piloten niet gelukt. De leningen werden vanaf 2007 afgesloten. Door de kredietcrisis is de markt voor verkeersvliegers ingestort, waardoor veel piloten moeilijker aan een baan kwamen en als gevolg daarvan hun schuld niet konden aflossen. Volgens de piloten had de bank dus zorgvuldiger te werk moeten gaan bij het verstrekken van de leningen.

Lees hier het hele nieuwsbericht.

Financieel Recht Advocaten

Heeft u het vermoeden dat u schade heeft geleden als gevolg van slecht advies van uw hypotheekadviseur en/of bank? Neem dan hier vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. Ons kantoor heeft ruime ervaring met het procederen tegen banken, tussenpersonen, financieel adviseurs, hypotheekadviseurs, beleggingsadviseurs alsmede vermogensbeheerders.

Fabienne de Jong

Wij staan voor u klaar

  • Tegen financiële dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant
Neem contact op

Wij helpen u graag

  • Tegen financiële dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant