Nieuws: Rabobank introduceert platform Rabo&Co

Vermogende klanten van de Rabobank kunnen vanaf nu gebruik maken van het platform Rabo&Co. Onder vermogende klanten vallen klanten die meer dan 1 miljoen euro aan vrij vermogen hebben. Door dit platform koppelt Rabobank vermogende klanten aan ondernemers die financiering zoeken. Er zijn wel een aantal voorwaarden, zo mag een klant maximaal 10% van zijn vrije vermogen investeren in bedrijfsleningen en moet de ondernemer meer dan 2 jaar winst hebben gemaakt.

Rabobank verstrekt altijd 51% van de lening en de klanten van de bank samen financieren dan tot maximaal 49% mee. De leningen hebben een maximale looptijd van 5 jaar en indien de ondernemer de lening niet terug kan betalen betekent dit niet meteen een verlies voor de klant. Het restant van de lening dat terugkomt wordt verdeeld tussen de Rabobank en de particuliere geldverstrekkers.

Financieel Recht Advocaten

Heeft u een geschil met uw bank, omdat zij bijvoorbeeld onrechtmatig uw krediet heeft opgezegd of omdat zij op andere wijze haar zorgplicht heeft geschonden? En heeft u daardoor schade geleden? Neem hier dan vrijblijvend contact op met een van de advocaten van Financieel Recht Advocaten. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het financieel recht en kunnen u bijstaan of adviseren indien u een geschil heeft met uw bank, verzekeraar, tussenpersoon of een andere (financiële) dienstverlener.

Zie ook vergelijkbare nieuwsberichten:

Fabienne de Jong

Wij staan voor u klaar

  • Tegen financiële dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant
Neem contact op

Wij helpen u graag

  • Tegen financiële dienstverleners
  • 10+ jaar ervaring
  • Eerlijk en transparant